Nälkäpeli: Matkijanärhi - Osa 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

19.11.2014
Kaikki haluavat, että hän asettuisi kunnolla rooliin joka hänelle on suunniteltu. Katniss Everdeenistä tulee vastentahtoisesti vallankumouksen symboliksi. Matkijanärheksi.

Porvoo

 • Bio Rex Kaupunkisarja Kajaani: Jäniksen Vuosi

  Bio Rex Kaupunkisarja Kajaani: Jäniksen Vuosi

  Ensi-ilta: 24.11.2014
  Bio Rex Kaupunkisarja Kajaani Marraskuu Valitsija:Marko Karvonen, KAO:n Opettaja, Äijät Tanssiryhmän jäsen Mainosmies Vatanen (Antti Litja) lähtee työhön vaimonsa nyrpeän ilmeen saattelemana. Työpaikalla esimies sanoo, ettei Vatanen ole ajan uusien haasteiden tasalla.
 • Bio Rex Kaupunkisarja Porvoo:Aamiainen Tiffanylla

  Bio Rex Kaupunkisarja Porvoo: Breakfast at Tiffanys

  Ensi-ilta: 24.11.2014
  Bio Rex Kaupunkisarja Porvoo Marraskuu Emmi Valve, Sarjakuvataitelija Synopsis: Nimet Audrey Hepburn ja Holly Golightly ovat olleet synonyymeja siitä lähtien, kun Truman Capoten kuplivan hauskasta ja romanttisesta komediasta tehtiin elokuva.
 • Bio Rex Kaupunkisarja Verkatehdas: Intohimon Tuulet

  Bio Rex Kaupunkisarja Verkatehdas: Legends Of The Fall

  Ensi-ilta: 24.11.2014
  Bio Rex Verkatehdas Kaupunkisarja, Marraskuu Valitsijahenkilö: Peter Petro, Hämeenlinnan Kaupungin Ankkuritiimin Nuoristotyöntekijä Synopsis: USA on matkalla kohti 1900-lukua. Eversti William Ludlow eroaa armeijasta vastalauseena hallituksen intiaanipolitiikalle.
 • Maxim Rovaniemi Kaupunkisarja: Näkymätön Elina

  Maxim Rovaniemi Kaupunkisarja: Näkymätön Elina

  Ensi-ilta: 24.11.2014
  Maxim Rovaniemi Kaupunkisarja Marraskuu Valitsijahenkilö: Mervi Kestilä, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapinpiirin Toiminnanjohtaja Synopsis: 10-vuotias Elina asuu äitinsä ja nuorempien sisarustensa kanssa Tornionjokilaaksossa 50-luvun alkupuolella.
 • The Judge

  The Judge

  Ensi-ilta: 28.11.2014
  Robert Downey Jr. esittää ylimielistä asianajaja Hank Palmeria, joka palaa lapsuudenkotiinsa äitinsä hautajaisiin ja saa tietää, että hänen isäänsä, kaupungin tuomaria (Robert Duvall) epäillään murhasta.
 • Kajaanin Elokuvakerho: Nebraska

  Kajaanin Elokuvakerho: Nebraska

  Ensi-ilta: 29.11.2014
  Saatuaan arpajaisvoittokirjeen postissa riidanhaluinen isä (Bruce Dern) luulee rikastuneensa ja suostuttelee poikansa (Will Forte) lähtemään reissuun hakemaan omaisuutta.
 • The Royal Opera: Lemmenjuoma (Ensiesitys 2014)

  The Royal Opera: L´elisir D´amore (Ensiesitys 2014)

  Ensi-ilta: 30.11.2014
  Donizettin romanttinen maalaiskomedia pääsee oikeuksiinsa Laurent Pellyn humoristisessa ohjauksessa. Teoksen johtaa nuori italialainen, nousujohteista uraa tekevä kapellimestari Daniele Rustioni.
 • Nightmare 2 -Painajainen Jatkuu

  Nightmare 2 -Painajainen Jatkuu

  Ensi-ilta: 03.12.2014
  Nightmare 2 – Painajainen jatkuu on komediallinen nuorisotrilleri, joka tapahtuu yhden viikonlopun aikana kun kesäyöt ovat samettia ja lomasaarta ympäröivä meri kaunis ja vaarallinen... Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin.