Tähtiin Kirjoitettu Virhe

The Fault In Our Stars

11.07.2014
Hazel ja Gus ovat kaksi omalaatuista teiniä, joita yhdistää sarkastinen huumori, halveksunta kaikkea sovinnaista kohtaan ja rakkaus, joka heittää heidät – ja meidät – unohtumattomalle matkalle.

Porvoo

The Salvation

The Salvation

Apinoiden Planeetan Vallankumous 3D

Dawn of the Planet of the Apes 3D

Päästä Meidät Pahasta

Deliver Us From Evil

Naapurit

Naapurit

Puhdistuksen Yö: Anarkia

The Purge: Anarchy

 • Hercules 3D

  Hercules 3D

  Ensi-ilta: 01.08.2014
  Hercules on yksi myyttisimmistä ja legendaarisimmista toimintasankareista kautta aikojen. Sekä myytti että mies myytin takana, Hercules johtaa palkkasotureiden joukkoa auttaakseen lopettamaan verisen sisällissodan Traakiassa ja palauttamaan kuninkaan valtaistuimelleen.
 • Kesäkaverit

  Kesäkaverit

  Ensi-ilta: 01.08.2014
  Iiris 25 v. palaa kotimaahan kesäksi, vietettyään monta vuotta pätkätyöläisenä Euroopan eri kolkissa. Vieläkään ei tunnu hyvältä tehdä päätöksiä tulevaisuuden suhteen, mutta onneksi paras ystävä Karoliina 25 v. on hankkinut heille kesätarjoilijan pestit Hangosta.
 • The Guardians of The Galaxy 3D

  The Guardians of The Galaxy 3D

  Ensi-ilta: 01.08.2014
  Marvel-studio, joka on tuonut valkokankaalle ympäri maailmaa valtaisan suosion saavuttaneet elokuvasarjat Iron Man, Thor, Captain America ja The Avengers, marssittaa nyt yleisön eteen ihan uuden ryhmän—Guardians of the Galaxy.
 • Senioribio: Kielletty Rakkaus

  Senioribio: The Invisible Woman

  Ensi-ilta: 06.08.2014
  Senioribio: Senioribio on iltapäivän elokuvanäytös varttuneempaan makuun. Lipun hintaan sisältyy kahvi. Näytökseen ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvan ystävät. Liput 6,50 euroa.
 • Vauvabio: Bamse ja Rosvokaupunki (puhumme suomea)

  Vauvabio: Bamse och Tjuvstaden (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 06.08.2014
  Vauvabio: Vauvabio-näytökseen voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat pienten lasten kanssa. Salissa on esityksen aikana himmeä valaistus ja ääni on normaalia hiljaisemmalla. Lisäksi käytössä on mikroaaltouuni lastenruokien lämmittämistä varten sekä hoitopöytä.
 • Flygplan 2: Räddningstjänsten 3D (vi talar svenska)

  Planes: Fire and Rescue 3D (vi talar svenska)

  Ensi-ilta: 08.08.2014
  Det världsberömda tävlingsplanet Dusty Spridenfält återvänder till sin hemstad efter ännu en vinnande säsong och firar sin framgångsrika karriär. Men Dusty skadar sig, och tvingas byta karriär - han bestämmer sig för att börja träna med räddningstjänsten.
 • Haru - yksinäisten saari (Internationellt litteraturseminarium i Borgå )

  Haru - yksinäisten saari (Internationellt litteraturseminarium i Borgå )

  Ensi-ilta: 08.08.2014
  Graafikko Tuulikki Pietilä kyllästyi 1970-luvun alussa kuvataiteen staattisuuteen ja osti Japanista kaitafilmikameran. Filmille tallentui Pietilän ja Tove Janssonin pitkä maailmanympärysmatka ja sittemmin lyhyemmät matkat Eurooppaan.
 • Kielletty Rakkaus

  The Invisible Woman

  Ensi-ilta: 08.08.2014
  The Invisible Woman - Kielletty rakkaus on tarina maailmankuulun klassikkokirjailija Charles Dickensin sekä Nelly Ternanin salaisesta rakkaussuhteesta joka kesti 13 vuotta aina kirjailijan kuolemaan asti.
 • Lucy

  Lucy

  Ensi-ilta: 08.08.2014
  Scarlett Johansson näyttelee pääosaa Luc Bessonin toimintatrillerissä Lucy. Se kertoo nuoresta naisesta (Johansson), joka sekaantuu mustan pörssin kauppoihin ja siepataan.
 • Muumeista miljardibisnes (Internationellt litteraturseminarium i Borgå )

  Muumeista miljardibisnes (Internationellt litteraturseminarium i Borgå )

  Ensi-ilta: 08.08.2014
  Dokumentti kertoo, miten ulkovessan pinkopahviin piirretystä hahmosta tuli Suomen suurimpia aineettomia vientituotteita. Tiesitkö, että Muumin maailmanmenestys alkoi jo 1950-luvulla Englannista? Muumit ovat valloittaneet maailmaa jo lähes seitsemän vuosikymmenen ajan.
 • Postimies Pate (puhumme suomea)

  Postman Pat: The Movie – You Know You’re the One (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 08.08.2014
  Postimies Pate pääsee seikkailemaan ensi kertaa myös valkokankaalle! Viherlaakson leppoisa, kaikkien rakastama postimies joutuu nyt kokonaan uuden haasteen eteen, joka on aivan muuta kuin tutut postipulmat – Pate osallistuu tv:n kykykisaan.
 • Ensi-ilta: 08.08.2014
  Kun Jay (Jason Segel) ja Annie (Cameron Diaz) menivät aikanaan yhteen, heidän rakkautensa roihusi kiihkeänä – kuitenkin nyt kymmenen vuotta ja kaksi lasta myöhemmin heidän lempensä liekki kaipaa uutta kipinää. Seksielämäänsä piristääkseen he päättävät – miksipä ei?
 • Step Up All In 3D

  Step Up All In 3D

  Ensi-ilta: 08.08.2014
  Suosittu tanssielokuva saa jatkoa! Uusi Step Up –elokuva tuo yhteen kirkkaimmat tähdet neljästä edellisestä elokuvasta.