Tähtiin Kirjoitettu Virhe

The Fault In Our Stars

11.07.2014
Hazel ja Gus ovat kaksi omalaatuista teiniä, joita yhdistää sarkastinen huumori, halveksunta kaikkea sovinnaista kohtaan ja rakkaus, joka heittää heidät – ja meidät – unohtumattomalle matkalle.

Hämeenlinna

Näin Koulutat Lohikäärmeesi 2 3D (puhumme suomea)

How To Train Your Dragon 2 3D (puhumme suomea)

Maleficent - Pahatar 3D

Maleficent 3D

Näin Koulutat Lohikäärmeesi 2 3D (orig.)

How To Train Your Dragon 2 3D (orig.)

Uusia Alkuja

Begin Again

Apinoiden Planeetan Vallankumous 3D

Dawn of the Planet of the Apes 3D

Tähtiin Kirjoitettu Virhe

The Fault In Our Stars

Snowpiercer

Snowpiercer

Transformers: Tuhon Aikakausi 3D

Transformers: Age of Extinction 3D

Naapurit

Naapurit

Puhdistuksen Yö: Anarkia

The Purge: Anarchy

 • Lentsikat 2: Pelastajat 2D (puhumme suomea)

  Planes: Fire & Rescue 2D (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 25.07.2014
  “Lentsikat 2: Pelastajat” – komediaseikkailun pääosassa on joukko sammutuslentokoneiden valioita, jotka vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta.
 • Lentsikat 2: Pelastajat 3D (puhumme suomea)

  Planes: Fire & Rescue 3D (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 25.07.2014
  “Lentsikat 2: Pelastajat” – komediaseikkailun pääosassa on joukko sammutuslentokoneiden valioita, jotka vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta.
 • Päästä Meidät Pahasta

  Deliver Us From Evil

  Ensi-ilta: 25.07.2014
  Elokuvassa DELIVER US FROM EVIL – PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA newyorkilainen poliisi Ralph Sarchie (Eric Bana), joka kamppailee yksityiselämässään henkilökohtaisten ongelmien kanssa, ryhtyy selvittämään selittämättömien hirmutekojen sarjaa.
 • The Salvation

  The Salvation

  Ensi-ilta: 25.07.2014
  Eletään vuoden 1870 Amerikassa. Rauhallinen, tanskalaissyntyinen uudisasukas Jon (Mads Mikkelsen) saa vuosien odotuksen jälkeen mantereelle myös vaimonsa ja poikansa. Jo matkalla asemalta kotitilalle Jonin perhe joutuu silmittömän rikoksen kohteeksi.
 • Monty Python Live (mostly) Encore

  Monty Python Live (mostly) Encore

  Ensi-ilta: 30.07.2014
  Monty Python Live (mostly) -Encore -show Bio Rex -elokuvateattereissa keskiviikkona 30.7. klo 19.00 alkaen! Ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuosikymmeneen, legendaarinen komediaryhmä Monty Python esiintyy yhdessä ja samalla viimeisen kerran.
 • Hippalot 2014: Ella ja Kaverit 2 - Paterock

  Hippalot 2014: Ella ja Kaverit 2 - Paterock

  Ensi-ilta: 31.07.2014
  Minä olen Ella. Olen toisella luokalla. Meillä on mukava luokka ja mukava opettaja. Tai oli ennen kuin opettaja keksi, että meidän on osattava kertotaulu. Pate ei nimittäin osannut sitä.
 • Hippalot 2014: LEGO® Elokuva 2D (puhumme suomea)

  Hippalot 2014: The LEGO® Movie 2D (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 31.07.2014
  3D-animaatioseikkailu kertoo Emmetistä, joka on maailman tavallisin, sääntöjä noudattava ja täydellisen keskinkertainen LEGO-ukko, jota erehdytään luulemaan maailmanpelastajaksi.
 • Hippalot 2014: Lotta ja Kuukiven Salaisuus (puhumme suomea)

  Hippalot 2014: Lotte ja Kuukivi Saladus (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 31.07.2014
  Keksijäkylän Lotan uudet seikkailut johdattavat perheen pienet ja isot katsojat ihmeellisen Kuukiven ja kolmikorvaisten pupujen maailmaan. "Keksijäkylän Lotta" jatkaa uusien seikkailujen parissa, kun hän päättää selvittää Klausin löytämän mystisen Kuukiven arvoituksen.
 • Hippalot 2014: Onneli ja Anneli

  Hippalot 2014: Onneli ja Anneli

  Ensi-ilta: 31.07.2014
  Marjatta Kurenniemen rakastettuun romaaniin, Onnelin ja Annelin talo, perustuva elokuva Onneli ja Anneli kertoo kahden ekaluokkalaisen tytön, Onnelin ja Annelin, kesästä ja unelmahetkistä parhaan kaverin kanssa ilman vanhempia — hetkistä joissa todellisuus ja fantasia…
 • Hippalot 2014: Rio 2 3D (puhumme suomea)

  Hippalot 2014: Rio 2 3D (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 31.07.2014
  Menestyksekäs RIO-animaatioseikkailu saa jatkoa ensi keväänä,kun vanhat tutut ja uudet hauskat hahmot palaavat valkokankaille. Tällä kertaa Blu ja Jewl ja heidän kolme lastaan jättävät taianomaisen kaupungin ja matkaavat Amazonin sademetsään perhelomalle.
 • Hippalot 2014: Risto Räppääjä ja Liukas Lennart

  Hippalot 2014: Risto Räppääjä ja Liukas Lennart

  Ensi-ilta: 31.07.2014
  Huippusuosittu kymmenvuotias, punatukkainen Risto Räppääjä ja hänen ystävänsä Nelli Nuudelipää sukeltavat uusiin seikkailuihin. Rauha-täti saa mielestään loistavan idean: heidän pitää löytää mies, joka olisi sopiva isähahmo Ristolle.
 • Hippalot 2014: Vaahteramäen Eemeli ja Iida (puhumme suomea)

  Hippalot 2014: Emil och Ida i Lönneberga (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 31.07.2014
  Astrid Lindgrenin rakastettu satuhahmo Eemeli täyttää tänä vuonna 50 vuotta, sillä ensimmäinen Eemeli-kirja julkaistiin ensi kertaa vuonna 1963. Eemelin juhlavuoden kruunaa uusi animaatioelokuva VAAHTERAMÄEN EEMELI JA IIDA (Orig. Emil och Ida i Lönneberga).
 • Guardians of The Galaxy 3D

  Guardians of The Galaxy 3D

  Ensi-ilta: 01.08.2014
  Marvel-studio, joka on tuonut valkokankaalle ympäri maailmaa valtaisan suosion saavuttaneet elokuvasarjat Iron Man, Thor, Captain America ja The Avengers, marssittaa nyt yleisön eteen ihan uuden ryhmän—Guardians of the Galaxy.
 • Hercules 3D

  Hercules 3D

  Ensi-ilta: 01.08.2014
  Hercules on yksi myyttisimmistä ja legendaarisimmista toimintasankareista kautta aikojen. Sekä myytti että mies myytin takana, Hercules johtaa palkkasotureiden joukkoa auttaakseen lopettamaan verisen sisällissodan Traakiassa ja palauttamaan kuninkaan valtaistuimelleen.
 • Kesäkaverit

  Kesäkaverit

  Ensi-ilta: 01.08.2014
  Iiris 25 v. palaa kotimaahan kesäksi, vietettyään monta vuotta pätkätyöläisenä Euroopan eri kolkissa. Vieläkään ei tunnu hyvältä tehdä päätöksiä tulevaisuuden suhteen, mutta onneksi paras ystävä Karoliina 25 v. on hankkinut heille kesätarjoilijan pestit Hangosta.
 • Senioribio: Kielletty Rakkaus

  Senioribio: The Invisible Woman

  Ensi-ilta: 06.08.2014
  Senioribio: Senioribio on iltapäivän elokuvanäytös varttuneempaan makuun. Lipun hintaan sisältyy kahvi. Näytökseen ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvan ystävät. Liput 6,50 euroa.
 • Vauvabio: Bamse ja Rosvokaupunki (puhumme suomea)

  Vauvabio: Bamse och Tjuvstaden (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 06.08.2014
  Vauvabio: Vauvabio-näytökseen voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat pienten lasten kanssa. Salissa on esityksen aikana himmeä valaistus ja ääni on normaalia hiljaisemmalla. Lisäksi käytössä on mikroaaltouuni lastenruokien lämmittämistä varten sekä hoitopöytä.