Mielensäpahoittaja

Mielensäpahoittaja

05.09.2014
Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä.

Hämeenlinna

Muumit Rivieralla (puhumme suomea)

Muumit Rivieralla (puhumme suomea)

He Ovat Paenneet

He Ovat Paenneet

Mielensäpahoittaja

Mielensäpahoittaja

Dracula Untold

Dracula Untold

Gone Girl

Gone Girl

Vadelmavenepakolainen

Vadelmavenepakolainen

Annabelle

Annabelle

 • John Wick

  John Wick

  Ensi-ilta: 24.10.2014
  Keanu Reeves on John Wick, palkkatappajan uran taakseen jättänyt mies. Lankoja vanhaan elämään on kuitenkin vaikea katkaista. Wick joutuu sietämään roistojen uhkauksia, jotka lopulta konkretisoituvat teoiksi.
 • Labyrintti

  The Maze Runner

  Ensi-ilta: 24.10.2014
  Kuvittele herääväsi yksin täydessä pimeydessä, ja ainoa asia jonka pystyt muistamaan, on oma nimesi...
 • Niin Se Käy

  And So It Goes

  Ensi-ilta: 24.10.2014
  Michael Douglas ja Diane Keaton näyttelevät ensimmäistä kertaa yhdessä komediassa. Kiinteistövälittäjä Oren Little (Michael Douglas) on häikäilemätön vanhan koulun bisnesmies, jota kukaan ei voi sietää - mutta siitä Oren vähät välittää.
 • Ensi-ilta: 24.10.2014
  Elokuva perustuu Jonathan Tropperin taiturimaisesti tragediaa ja komediaa yhdistävään romaaniin “Seitsemän sietämättömän pitkää päivää”. Neljä elämänkolhimaa sisarusta joutuu isänsä kuoltua palaamaan lapsuudenkotiinsa viikoksi.
 • Kajaanin Elokuvakerho: Isänsä Poika

  Kajaanin Elokuvakerho: Soshite Chichi Ni Naru

  Ensi-ilta: 25.10.2014
  Valitako oma biologinen lapsi, vai lapsi, jonka kanssa on viettänyt kuusi vuotta yhdessä luullen häntä omakseen? Palkittu ohjaaja Hirokazu Kore-eda tutkii tätä dilemmaa elokuvassa, jossa perhe ajautuu kriisiin synnytyssairaalasta tulevan puhelun seurauksena.
 • Bio Rex Kaupunkisarja Porvoo: Meduusan Isku

  Bio Rex Kaupunkisarja Porvoo: The Bourne Supremacy

  Ensi-ilta: 27.10.2014
  Bio Rex Kaupunkisarja Porvoo Lokakuu Kaisa Leka, Sarjakuvapiirtäjä Synopsis: Medusan isku sukeltaa jälleen Bournen salaperäiseen maailmaan. Sirpaleiset painajaiset entisestä elämästä vainoavat häntä edelleen.
 • Bio Rex Kaupunkisarja Verkatehdas: Piano

  Bio Rex Kaupunkisarja Verkatehdas: Piano

  Ensi-ilta: 27.10.2014
  Bio Rex Verkatehdas Kaupunkisarja, Lokakuu Valitsijahenkilö: Pia-Nina Vekka, Hämeenlinnan Kaupungin Vammaisneuvoston Pj. Draamaelokuva vuodelta 1993. Jane Campionin aistillinen kolmiodraama intohimosta, vallasta ja petoksesta sijoittuu 1850-luvun Uuteen-Seelantiin.
 • Fury

  Fury

  Ensi-ilta: 31.10.2014
  Huhtikuu, 1945.
 • The Royal Opera: I Due Foscari (Ensiesitys 2014)

  The Royal Opera: I Due Foscari (Ensiesitys 2014)

  Ensi-ilta: 02.11.2014
  Jules Massenet’n musiikkiin perustuva kolminäytöksinen baletti. Kenneth MacMillanin koreografia loihtii Abbé Prévostin Manon Lescaut -romaanin näyttämöllä eloon.
 • Senioribio: Fury

  Senioribio: Fury

  Ensi-ilta: 05.11.2014
  Huhtikuu, 1945.
 • Senioribio: Lumiauramies

  Senioribio: Kraftidioten

  Ensi-ilta: 05.11.2014
  Nils Dickman on lumiauramies, jonka työ on pitää jylhän vuoriston päätiet auki. Kiitoksena tärkeästä työstä mies on juuri valittu paikkakunnan Vuoden kansalaiseksi. Kun Nilsin poika tapetaan jostain mitä hän ei tehnyt, alkaa mies janota kostoa. Ja oikeutta.
 • Senioribio: Niin Se Käy

  Senioribio: And So It Goes

  Ensi-ilta: 05.11.2014
  Senioribio Senioribio on iltapäivän elokuvanäytös varttuneempaan makuun. Lipun hintaan sisältyy kahvi. Näytökseen ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvan ystävät. Liput 6,50 euroa. Michael Douglas ja Diane Keaton näyttelevät ensimmäistä kertaa yhdessä komediassa.
 • Vauvabio: Muumit Rivieralla (puhumme suomea)

  Vauvabio: Muumit Rivieralla (puhumme suomea)

  Ensi-ilta: 05.11.2014
  Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Myrskyn jälkeinen taifuuni lennättää heidän pienen purjeveneensä Rivieralle, missä he päätyvät Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin.